Dragi naš župniče velečasni Ivane!

U ime naše župne zajednice želimo Vam uputiti nekoliko toplih rečenica kao zahvalu što je dragi Bog dopustio da budete s nama tri godine.

Tri godine nije malo, u tom roku skoro da se može završiti srednja škola ili fakultet, ali nama je to prekratko, to je kratak period Vašeg boravka u ovoj župi.

No svejedno mi smo upoznali jednu prekrasnu osobu s najuzvišenijim osobinama: pokazali ste da su poniznost, skromnost, poslušnost i skrb za siromašne i bolesne najljepše značajke koje čovjek može imati.

Vaše veliko srce je puno ljubavi za Boga i čovjeka. Dali ste našim župljanima silu duhovnog bogatstva. Silno ste se trudili da Isus Krist bude središte našeg života. Uvodili ste nas u sakramentalni život kao zaštitu od svega zla i zloga. Okupljali ste mlade, obitelji, organizirali i vodili duhovne vježbe, vodili katehezu, podržavali ste našu schönstattsku obitelj. Bili ste na raspolaganju u svako vrijeme za nas, doživljavali smo Vas da nas volite, poštujete, trpite naše mane i nedostatke.

Dali ste ovoj župi puno i materijalnog, a koliko ste još željeli i to znamo.

Drago nam je što ste rekli da smo za Vas bili blagoslov za ovo vrijeme provedeno s nama. Ponosni smo na to te Vas molimo da mislite na nas i da budemo u Vašim molitvama. Bit će nam radost da nam ponekad svratite.

Zahvaljujemo dragom Bogu što ste bili naš župnik. Sjećat ćemo Vas se po dobroti i bezgraničnoj odanosti Kristu i Crkvi.

25. kolovoza 2019. godine

 

Na kraju, 

preostaju nam lijepe uspomene i fotografije kao podsjetnik na ovaj dan.

 

 

 

Otvori galeriju